MENÜ

Bőrök

A minőség, mint alapvetés


Bőrök

 

A de Sede a legjobb minőségű bőröket használja - amelyek egyszerre erősek és tartósak, miközben puhák és kellemes tapintásúak. A természet által egyedileg megalkotott anyagok különleges pórusmintával, erezettel, felületi szerkezettel és redőkkal ellátottak. A de Sede által használt bőrök legendás minősége biztosítja a vállalkozás sikerét.

A bútorok gyártásához felhasznált bőr minősége már annak érintése során könnyen felismerhető: puha és kellemes érzés a kéznek, a nyersbőr rugalmas és sima tapintású. Az exkluzív bőrbútorok gyártásához nagy állatbőrökre van szükség. Az ilyen alapanyagok többnyire a legjobb körülmények között tartott svájci, dél-németországi és skandináv államokbeli húsállat állományból kerülnek ki. A nyersbőrnek csak egy töredéke, mely hiba-, heg- és rovarcsípés mentes, alkalmas az elsőosztályú bútorok gyártására.

 

 

Megfelelő kikészítéssel a nyersbőrből bőr lesz, mely különösen puha és rugalmas, mégis tartós - ez a bőrfajta nappa bőr néven is ismert. Egy jól bevált, ősrégi kémiai folyamattal konzerválják és teszik tartóssá az állat bőrét. Az ezt követő festés és megmunkálás során válik a bőr azzá az anyaggá, amit ismerünk és szeretünk.

A de Sede nyolc különböző fajta bőrrel dolgozik. A bőrt a szándékolt felhasználásnak megfelelően bontják a kívánt vastagságúra. A legértékesebb rész a felső bőr, annak természetes erezetével, mivel a bőr felső, külső rétegének szálszerkezete jóval vastagabb, ezáltal ellenállóbb a szakadásnak. A de Sede csak teljes bőröket használ, a természetes erezetével kifelé fordítva, akár 5 mm-es vastagságig, ezzel a világ azon kevés gyártója közé tartozik, akik NECK néven 5 mm vastag bőrt is kínálnak bútoraikhoz.

 

 

LIVING

SELECT

TOUCH

NATURALE

KASCHMIR

CLUB

NECK

ARTISANO

COLORAL