MENÜ

Szövetek

Szövetek

Craft

 

A Craft, a de Sede új kollekciójába tartozó tömör lódenszövet egyik legfontosabb összetevője az Ausztria szívében lévő dachstein-i hegyek tiszta forrásvize. Mivel a lódenszövetet tömörítéses eljárással készítik, mely folyamat során  a gyapjút forró víz segítségével dolgozzák fel, az elegendő mennyiségű tiszta víz elérhetősége kulcsfontosságú a magas minőségű termék létrehozásához. A szőttes anyagot nedvesen tömörítve dagasztják egészen addig, amíg az kellőképpen szilárddá és tartóssá válik. Mivel a gyapjúrostok jelentős páramegkötő képességgel rendelkeznek, ez a fajta szövet télen melegít, nyáron hűsít.

A Craft egy lélegző szövet, mely taszítja a koszt, erős és nagyon tartós, a belőle készült bútorok rendkívül kényelmesek. Nagy gondossággal válogatott, csábító színárnyalatokban érhető el. Színpalettája sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé, a kanapék nagyobb felületein és egyedi fotelelemeken is jól mutat. A Craft lágy színei izgalmas és stílusos kombinációt alkothatnak a makulátlan és kifinomult minőségű és színű de Sede bőrökkel, melyek puha és kellemes tapintása a Craft sorozat tökéletes kiegészítője. A Craft formatartó, könnyű az ápolása és önmegújulásra képes. Tökéletesen illeszkedik az otthonokba, és - mivel a nyers gyapjú természetes lángálló tulajdonságokkal rendelkezik - ideális a nyilvános terekben való használatra is.

Craft szövetek beemelése

 

 

CIRRUS és CUMULUS

Velour beemelése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CIRRUS és CUMULUS

A CUMULUS és a CIRRUS igazoltan kültérre készült szövetek. Mindkét anyag kellemesen lágy tapintású és lélegző szövet, víz és kosztaszítók, valamint dohállók, ellenállnak az UV fénynek és a fakulásnak, egyúttal különösen erősek és strapabírók.

A CUMULUS és a CIRRUS is könnyen kezelhető, illetve karbantartható. Mivel a színei egészen a szálak belsejéig érnek, a kisebb szennyeződések színvesztés nélkül is könnyedén lemoshatók. 

 

Cirrus és Cumulus szövetek beemelése

CRAFT

PINE

MAPLE

ARCO

RE-WOOL

LILA

VELOUR

CIRRUS

CUMULUS