MENÜ
  • ds1113sliderdesederol_20201128_144355.jpg

DS-1113

Tervező 

de Sede alkotócsapat

 

Nem nevezhetnénk svájci remekműnek a de Sede matracot, ha nem lenne tökéletes használója számára. Három alapkeménységi szint közül választhatunk. Ezután a matracot az egyén testfelépítésének és alvási szokásainak megfelelően testreszabva készítik el. A zsebekbe varrott egyedi rugók a finomhangolás lehetőségével támogatást nyújtanak a testnek az erők vízszintes és függőleges elosztása révén - a rugók száma a választott rugó típusával összhangban meghatározza a kézzel készített de Sede matrac szilárdságát.

 

Az egészséges alvás összetevői

A de Sede munkatársai is alszanak életük egyharmadában - és akkor pihennek nyugodtan, ha odafigyeléssel elégíthetik ki vásárlóik kívánságait. Ez elég indokot szolgáltat ahhoz, hogy a legnagyobb odaadással keressék a tökéletes alvóhelyet: mivel minden ember egyedi, így ágyat sem lehet számukra tömeggyártásban készíteni.

A nyugodt alváshoz olyan ágyra van szükségünk, amelyet egyedi igényeinkre szabtak. Egy beépített kényelmi zónára, amely ahol kell, lágyabb, testünk másik pontján pedig stabil tartást, alátámasztást biztosit. Ez az oka annak, hogy a de Sede-nél a matrackészítés során használt egyedi anyagok aránya az ügyfél testfelépítésétől függ - egy olyan ágy létrehozása érdekében, amely kompenzálja az emberi mozgást alvás közben. A fizikai és szellemi szempontból is pihentető alvás érdekében a de Sede testreszabott matracrendszere indikátorként használja bőrünk receptorjait: ezek a speciális érzékelők rögzítik az érzeteket, például a fájdalmat, a nyomást, a hideget vagy a meleget, és továbbítják a jeleket az agyhoz - a test ennek megfelelően mozog alvás közben.


A de Sede matractechnológiája megakadályozza ezeknek a jeleknek a felerősödését, és azt, hogy az alvás nyugtalanná váljon. A kitűnő anyagokból készült párnázat támogatja a természetes testtartást alvás közben. Így észrevehetően kevésbé lesz feszült az alvás, és csak az ébresztőóra csörgésére ébredünk fel.

 

Bőrök - Szövetek