MENÜ
  • desededs167sofaleather0115wslider_20201115_234134.jpg
  • desededs167sofaleather01slider_20201115_234154.jpg

DS-167

Tervező

Hugo de Ruiter

 

Moduláris ülőrendszer mozgatható háttámlával

A moduláris ülőrendszer továbbfejlesztésekor a finoman hajlított bútor​​test organikus formája még  karcsúbb és modernebb lett. A forgatható fémlemezek helyett egy kiváló minőségű műanyag lemez, amely bármely kívánt görbületre hajlik, biztosítja a mozgatható háttámla könnyű pozicionálását a teljes ülőfelület körül - bármilyen beállítási módban jól illeszkedve.

 

Egy sikermodell a gyorsítósávban 

Hogyan varázsol újjá mindent a dolgok továbbfejlesztése 

A bútor olyan, mint egy autó: bármennyire is jók az értékesítési adatok - tíz év piaci jelenlét után elérkezik az idő egy általános átalakításra.
Éppen ezért mindössze néhány évvel a DS-164 és DS-165 sorozat sikeres bevezetése után a de Sede ismét Hugo de Ruiter ajtaján kopogtatott. A feladat egyértelmű volt: mindkét modell továbbfejlesztése, beleértve új anyagok használatát is. „A bútorokra egyfajta harmadik bőrként tekintek" - mondja a holland, aki kiáll a hasznos újítások mellett, és fenntartható gyártási folyamatokat ösztönöz. Ezen elvek mentén gondolta újra két modellsorozatát: a forgatható fémlemezek helyett a DS-167 kiváló minőségű műanyag lemezt használ, amely kiválóan hajlítható az összes szükséges görbület létrehozásához, és az ülőrész körül forogva képes kiszolgálni a legmagasabb egyéni igényeket is. Határozott körvonalaival és a karcsú lábaival a DS-167 végül azzá vált, ami ma is: egy valódi bestsellerré.

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek