MENÜ
  • ds2100moodconferenceslider_20201128_222849.jpg

DS-2100

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

Mintha rendelésre készülne: szék bármilyen alkalomra

A DS-2100 modell a legfinomabb bőrből készült ülő- és háttámla elemei alkalmazkodnak az egyén testének körvonalaihoz, és - az ölelés érzésével - a legmagasabb szintű kényelmet nyújtják.

Elérhető alacsony háttámlájú vendég forgószékként, magas háttámlájú vezetői székként, fejtámlával, dönthető változatban, magasságállítási lehetőséggel és görgőkkel, valamint négyágú csillaglábas vendégszékként.

 

Ismerje meg a széket, amiben James Bond is ült már

Legyen szó a James Bond-filmekről vagy a Men in Black-ről: ez a fényűző íróasztali szék bármely filmben magára vonzza a tekinteteket. Habár már 2001-ben piacra dobták, ez a bútordarab a mai napig teljesen új és futurisztikus hatást kelt.


Az emberi gerincet alapulvéve, a klasszikus ülőrész helyett a de Sede kreatív gondolkodói hajlékony, lécszerű elemszerkezetet fejlesztettek, amely az emberi bordákra emlékeztet. A koncepciót az ülőfelület esetében, amely az ember fenékrészét tartja, is folytatták. Ez a kifinomult architektúra biztosítja, hogy a test támasztékot is kapjon, egyúttal érezhetően kényelmesen, tehermentesítve ülhessen. Egyébként mindenki elsőre egyetértett a modell becenevének kitalálójával: „Csontváz” - hiszen a DS-2100 olyan, mint egy puha párnákba burkolt, bőrrel bevont, szék alakot formázó csontváz.

Bőrök - Szövetek