MENÜ
  • ds255desederolslider_20201125_230120.jpg

DS-255

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

Ez a modell a fősodortól távol eső avantgárd művészet előtti tisztelgés szimbóluma. Meggyőzőkészség, egyértelműség, önbizalom, egyenes vonalak és döntésképesség alakítják a tervezési nyelvet. A váz innovatív dőlt szögével segíti az ülést, a pihenést és erősíti a kényelemérzetet. Elérhető alacsony háttámlával vagy magas támlás változatban is, fejtámlával és kihajtható lábtartóval.

Esztétikai és funkcionális tökéletesség

A szék az a modern berendezési tárgy, amely mindig is a leginkább foglalkoztatta a tervezőket. Egyetlen más bútordarabot sem teszteltek, tanulmányoztak és vizsgáltak meg olyan alaposan az összetétele, az általa nyújtott kényelem és a működése - a szíve és a tüdeje - szempontjából, mint a széket. Absztrakt formájával és expresszionista megjelenésével a DS-255 egyfajta hivatalos hódolatnak tűnik az orosz-francia festő és az abszolút művészet megalapítója, Wassily Kandinsky előtt. Nem a mainstreamből való, de magabiztos és közvetlen, így elegyedik párbeszédbe a szék, lebilincselően és a tervezés művészi szabadságának jelét mutatva. A DS-255 a funkcionális tökéletességet képviseli, a modern design esztétikájával vegyítve, ezáltal hidat képez a hagyomány és a jövő között. Ez alkotja a szék lényegét; ebben rejlik meggyőzőképessége.

A DS-255 avantgárd attitűdöt, gondolatokat és értékeket közvetít az időtlen klasszikusok tervezése, kényelme és működése által. Akár alacsony háttámlával, akár magas támlájú, fejtámlával és kihajtható lábrésszel rendelkező változatban: az ezüst vázon nyugvó fotel súlya lebegő élménnyé alakul.

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek