MENÜ
  • desededs291armchairleather01slider_20201122_160710.jpg
  • desededs291armchairleather04slider_20201122_160711.jpg

DS-291

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

Egy kaméleon, saját karakterrel. Bárhol jól mutat - és mindenki érdeklődését felkelti. A kompakt megjelenés, finom kialakítás és páratlan kényelem tökéletes egyvelege. A lekerekített háttámla letisztult tűzési vonalai és a finoman puha belső kárpit között mesterien megálmodott kontraszt fedezhető fel. A teljesen barkázott és a nappa bőr tökéletes kombinációja, amely által vizuálisan és tapintásra is feledhetetlen élményt nyújt. Tökéletesen kombinálható más bútorokkal. Forgatható csillag talppal is elérhető.

Egy kecses kaméleon

Olyan, mint egy kaméleon: eleinte rejtőzködik, nem kelt feltűnést - egyúttal megjelenésével alkalmazkodó és abszolút karakteres. Ez a kecses DS-291 karosszék. Kompakt megjelenése ellenére a DS-291 ideális elem bárhová, ahol finom jelenlétre és összehasonlíthatatlanul lágy ülőkényelemre vágynak. Minimalista, letisztult formavilágával úgy alkalmazkodik a környezetéhez, mint egy kaméleon, mégsem csak az alapkövetelményeknek való megfelelést tűzi ki céljául. A legjobb bőrminőségben elérhető különböző kombinációi kiváló ülőérzetet és a jóllét érzését kölcsönzik a DS-291-nek.
Kidolgozott részletei és finom megjelenése mellett ez a darab a határozott vonalak és a szolid terjedelem keveréke, amely más modellekkel könnyen kombinálhatóvá teszi a karosszéket.  A DS-291 kaméleon módjára bármilyen életstílusba beilleszthető anélkül, hogy dominánsnak tűnne. 

 

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek