MENÜ
  • ds3011ds600dsvelourslider_20201130_161930.jpg

DS-3011

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

Időtálló minőség

A DS-3011 dohányzóasztal többféle anyag felhasználásával készül, melynek köszönhetően lenyűgöző hangulatot teremt: az asztallap szélét körbefogják egy kiváló minőségű bőr szalaggal. Az asztallap maga sötét üvegből vagy márványból is elérhető. A kivitelezés kiemeli a klasszikus asztalsorozat formáinak kifinomultságát: a nagyvonalú, többszintes tárolóhelyként funkcionáló asztal önálló bútordarabként is megállja a helyét vagy szintén kellemes légkört teremthet több más modellvariáció társaságában.

 

Egyszer klasszikus, mindig klasszikus - és valódi partner a kifinomult lakberendezésben

Azt mondják, egy férfinek három dolgot mindenképpen meg kell tennie az életben: házat építeni, gyermeket nemzeni és fát ültetni. Két fontos dolgot hozzá kell tennünk ehhez a listához: természetesen szüksége van mindehhez egy feleségre - és a bizonyosságra, hogy minderre támaszkodhat egész életében.

Ezek örökké tartó erények - csakúgy, mint a DS-3011 dohányzóasztal, amely különleges formanyelvével minden helyiségben szembeötlő darab lesz. Az 1970-es évekbeli klasszikus örökké mellettünk marad - a modell divatos, frissített színeinek és a színek összhangjának köszönhetően időtlen szépséget áraszt. 

 

Bőrök - Szövetek

Felületek