MENÜ
  • ds0343moodquergrossslider_20201122_163728.jpg
  • ds343diningslider_20201122_163728.jpg
  • dsc7452slider_20201122_163728.jpg

DS-343

Tervező

Bart Van der Heyden és

de Sede tervezőcsapat, Jonathan Hotz

 

Forradalmi üléskoncepció

A DS-343 egy olyan forgószék, amely használójával együtt mozog - tekintve, hogy a modell nem klasszikus ülőfelülettel készült, amely a háttámlánál véget ér, hanem olyannal, amely a medence magasságáig tart. Ha a benne ülő hátradől, a háttámla rész a medence magasságától felfelé automatikusan együtt mozog használójával - bármilyen mechanikai beavatkozás nélkül, kizárólag a testtartás megváltozása következtében. A kialakítás is követi ezt a forradalmi üléskoncepciót: a kartámaszos szék sziluettjét a bőr rafinált hajtása határozza meg. Az akár 5 mm vastag, stabil NECK bőrt kézzel munkálják meg annak érdekében, hogy biztosítsák laza esését a  szélek mentén is.

 

 

 

1. A forgószék ülőrésze a medencevonalig megemelt. Ez biztosítja az ergonómikus ülő pozíciót.

2. Ha hátradőlünk, csak a háttámla felső része mozdul hátrafelé. Ez gyengéd támaszt biztosít a gerincnek és a mellkas automatikusan kinyílik, ezáltal felszabadító üléskényelmet biztosít.

3. A háttámlával együtt az ülőrész is automatikus hátrahajlik a még jobb fekvő és pihenő pozícióért. Ez az innovatív mozgásmechanizmus szabadalommal védett.

 

 

A DS-343 dohányzóasztal bárhonnan csodálva szemet gyönyörködtető. A kerek asztallap különféle anyagokból elérhető: fából, DS-TELA kő és fém keverékéből és kiváló minőségű márványból. A stílusos lábakkal ellátott asztaltalp hangsúlyos eleme a modellnek, és széles anyagválasztékban elérhető, a mattól a krómozott felületekig.

 

 

 

 

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek

Felületek