MENÜ
  • desedemoodds414slider_20201122_170652.jpg
  • ds414desedeimm2020slider_20201122_170652.jpg

DS-414

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

Amikor a kistestvér hirtelen felnő

A DS-414 egy olyan szék, amely követi a használója mozgását, és érzékelhető támogatást nyújt a helyes testtartáshoz: az ülés még sosem nem volt ilyen egészséges - nem csoda, mivel a modell egy új (a DS-343 forgószéknél bevezetett) mozgásmechanizmuson alapszik.

Állítható magasságú székként vagy csillag alakú talppal is elérhető, és a modell tudatosan továbbfejlesztett változata mindent tartalmaz, ami becsempészi az új üléskultúrát otthonunkba. A de Sede még egy szintet lép az olyan anyagok kiválasztásával, amelyek a bőr és a szövet magas színvonalú keverékével sajátos megjelenést kölcsönöznek a kistestvér DS-414-nek.

Az ülés új kultúrája - egy szék, amely használójával együtt mozog

Hogyan egyesíthetjük a tökéletes ergonómiát és az optimális kényelmet? A válasz egyszerű: azáltal, ha leülünk a DS-414-be - a DS-343 magas háttámlás karosszék továbbfejlesztett változatába, amely alkalmazkodik használója mozgásához.

A DS-414 sem egy klasszikus ülőfelülettel megalkotott bútordarab, amelynek ülőrésze csak a háttámláig tart; ellenkezőleg, a támasz egészen a medence magasságáig terjed. Ha hátradőlünk, a háttámlarész a medence magasságától felfelé automatikusan, mechanikus ráhatás nélkül, kizárólag az ülő személy testtartásának megváltozása következtében együtt mozog a székben ülővel.

A DS-414 bárhol problémamentesen elhelyezhető, így még kellemesebbé teheti az étkezés örömét és a társaság szórakozását, mint korábban: a jól kitalált mozgási mechanizmus aktívan támogatja a gerincet, jobb testtartásra ösztönöz, és bármely tevékenység végzésekor örömet okoz: legyen az étkezés,  egy megbeszélés, a napi feladatok vagy életünk átgondolása - még az asztalnál végzett munka is sokkal könnyebbé válik általa.

 

 

Bőrök - Szövetek