MENÜ
  • ds5050moodbetonhausklingnauslider_20201130_171239.jpg
  • ds505001slider_20201130_171256.jpg

DS-5050

Tervező

de Kai Stania

 

Piff, paff, puff: szék is, asztal is

Akár alacsony szintre állítva egy stílusos tárgyként a nappaliban, akár a legmagasabb fokozatában az étkezőasztal kiegészítő székeként jelenik meg, mindkét esetben mindössze néhány másodpercig tart a megfelelő magasságra beállítani ezt az intelligens puffot, és azonnal megfelel majd minden egyedi igénynek.
A wooow hatást kiváló bútor asztalka formájában is elérhető. Ez utóbbi esetben a puha ülőfelület helyett egy elegáns asztallapot építenek a bútordarab felső részébe. Csakúgy mint a székmodellje, a DS-5050 asztalka magassága is fokozatmentesen állítható.

 

Ülőmacaronok - Egy intelligens ülőke, amely tetszés szerinti magasságra állítható

Az eredeti macaron receptje valójában nagyon egyszerű. Ez a bőrből készült bútordarab is kiváló minőségű mestermunka, amely technikai kifinomultsággal párosul. A puha bőr a DS-5050-et úgy láttatja, mintha valaki hanyagul egymásra pakolt volna több kerek párnát - és az a bútordarab trükkje, hogy egy finom bőrszíj segítségével a puff fokozatmentesen állítható, így igény szerint akár több, mint 11 centiméterrel magasabb lehet.
Mivel az ülőke megalkotása után nagyon hasonlított a francia meringue süteményre, a macaronra, így Kai Stania tervező a modellt „Macaronnak” nevezte el. A harmonikaszerű kialakítás nemcsak a puff használóit fakasztja mosolyra - meggyőzte azokat a szakembereket is, akik a modellt 2020-ban German Design Awards díjjal tüntették ki.

 

Bőrök