MENÜ
  • ds55senfgelbds279pacificds4500pacificmoodlarge2slider_20201115_153349.jpg
  • ds55hockerselsselcoloralncs1040y4531kopieslider_20201115_153416.jpg
  • ds55sesselcoloralncs1040ysenfgelb45081slider_20201115_153416.jpg

DS-55

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

A magas háttámlás szék újjáéledése

A DS-55 modell rehabilitációja egy szívből fakadó projekt, amely - a de Sede fennállásának 55. évfordulóján - tükrözi a bőrbútorok iránti, napról napra megélt szenvedélyt. Az ülőrész kellemesen átöleli élvezőjét, és megfelelő stabilitást biztosít, míg a puha kartámaszok kikapcsolódásra, a múlton és a jövőn való elmélkedésre invitálnak. A DS-55-re jellemző a lounge hangulatú dizájnnyelv, amely az időtlen megjelenés, a legjobb bőrminőség és az egyedi kivitelezés értékeit egyesíti egy új kiadásban. A kényelmes ülés napjainkban megfogalmazott vágyához igazodva a DS-55 opcionálisan lábtartóként is használható ülőkével együtt is választható, így abszolút a jövőre tervezett darab, egyúttal a de Sede történelmének ékköve.

A de Sede fennállásának 55. évfordulójára megérkezett a jövő magas háttámlás széke

Az első DS-55 modell leírása nem kevesebbet állított, mint hogy  „A magas háttámlás székeké a jövő! Vonzó, egyedi bútordarabokként hangsúlyt teremtenek, és önmagukban is minden szobát élettel telivé tesznek." Nem csoda, hogy a de Sede alapításának 55. évfordulójára éppen ez a bútordarab újul meg, a jövőre nézve is garantálva azt, amit a bevezetésekor ígért: a magas háttámlájú székek ismét divatba jönnek.
Az eredeti modellre vetett első pillantástól kezdve egyértelmű volt, hogy az anyagok és a tapintás érzete mellett a dizájn is időtlen modernséget és optimális kényelmet sugároz: a puhán bevont ülőrész a szükséges stabilitást biztosítja, a trónszerű megjelenés tökéletes üléskényelmet garantál, az ívelt kartámasz pedig láttatja a bútordarab vitathatatlan ​​igényességét.


A DS-55 modell sugározza azt a szenvedélyt, amellyel a de Sede alapítója, Ernst Lüthy és társai bútorokat készítettek. Az egyszerű elegancia és a bőr iránt érzett szerelem elsődleges volt számukra. Ma is érezhető a kárpitos mesterek kézműves munka iránti szenvedélye és annak tökéletes végeredménye a DS-55 modellben töltött minden pillanatban. Annak érdekében, hogy a kiváló minőségű bőrbútorok iránti lelkesedést átadhassa a következő generációknak, a de Sede egy kis ráncfelvarrást végzett a DS-55 modellen. Az egykor bőrből készült trombita talp helyét egy modern, kecses csillag formájú talp veszi át.
Elsősorban az ergonómiai jellemzőket frissítették, és a klasszikus DS-55 új, a jövőbe mutató megjelenést kapott. A könnyed, hétköznapira tervezett, magas háttámlájú szék egy olyan ajándék, amelyet a de Sede tervezőcsapata nemcsak a gyártónak ajánl az 55. évfordulóra, de a vásárlóknak is lehetőséget ad arra, hogy újból megtapasztalják a svájci kézműves mestermunka egy szeletét.

 

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek