MENÜ
  • ds840moodslider_20201126_224802.jpg
  • ds840sofabrown02slider_20201126_224803.jpg

DS-840

Tervező

Geckeler-Michels tervezőpáros

 

Esztétikus kompaktság

A DS-840 különféle fotel- és kanapémodellekből áll, amelyeket igény szerint kombinálhatunk egy komplett garnitúra létrehozásához. Legyen szó egy-, két- vagy háromüléses kanapéról, ülőkéről vagy ottománról, a különféle modellváltozatok szinte bármilyen lakberendezési stílushoz illenek. A modellek opcionálisan állítható magasságú lábakkal is felszerelhetők a személyre szabható ülésmagasság érdekében. A kartámaszok és a háttámla elemek visszafogott terjedelmük miatt keskenynek hatnak, ám az ülőrészek és a háttámlák bőséges belső párnázata maximális ülőkényelmet biztosít.

 

Ülés, fekvés vagy akár alvás egy valóban sokoldalú kanapén

Hogyan építhető be maximális funkcionalitás egy minimalista kanapéba? A GECKELER MICHELS tervezőpáros a DS-840-el e tekintetben is jól vizsgázott. A klasszikus vázlatok bemutatása mellett különösen fontos volt számukra, hogy a lehető legrészletesebben illusztrálják a párnák és redők formálhatóságát és modern megjelenését. A de Sede kárpitos mestereivel való együttműködés - akik mesterségük minden szakértelmét hozzáadták a munkához - eredménye puha, nagyvonalúan kialakított párnák sora lett egy feltűnő keret fölött. Szolidabbra szabott külső méretei miatt akár kisebb helyiségekben is elhelyezhető. A letisztult modell  különleges tulajdonságai rejtett funkcionalitásában és jellegzetes tűzésmintájában kristályosodnak ki. A kartámaszok két mozdulattal akár vízszintes helyzetig lehajthatók, és egy ember teljes kényelemben feküdhet vagy akár aludhat is rajta.
Puha bélésüknek köszönhetően a karfák otthonos párnákká válnak. Ily módon a kanapé kis helyigénnyel is számos funkciót kínál. 

 

Bőrök - Szövetek